Poštovani korisniče,

Da biste postali naš kandidat, neophodno je da se registrujete kao korisnik. Nakon što registrujete svoje korisničko ime (E-mail) i lozinku, potrebno je da se prijavite na sistem i da na stranici Profil kreirate svoj online CV. Ovaj proces podrazumeva popunjavanje online formulara uz koji je potrebno da priložite i svoju biografiju u MS Word ili Adobe Acrobat formatu. Poželjno je da priložite dvije verzije biografije – na engleskom jeziku i na crnogorskom jeziku.

Pored toga što će na ovaj način vaša biografija biti trajno sačuvana u našoj bazi, ovim postupkom vam je omogućeno i da se prijavljujete na aktuelne konkurse.

Registracija u bazu kandidata kompanije Gi Group Crna Gora je besplatna i pruža vam mogućnost da po potrebi menjate ili dopunite svoje podatke, čime povećavate šansu da vaša biografija bude uzeta u obzir za nove konkurse.

Ukoliko imate tehničkih problema prilikom registracije ili prijave na sistem, molimo vas da kontaktirate našu tehničku podršku putem adrese it.support@gigroup.com.